• Projecten
Een vraag?
Braat groenbeleving
0162-748 190

Tuin van de toekomst

“Gelukkig!! De tijd van dicht bestraten tuinen en de afwezigheid van groen is voorbij”.

Er zijn weer steeds meer signalen dat groen in onze directe omgeving door steeds meer mensen weer belangrijk gevonden wordt. Niet alleen het groen is in opmars, maar ook de duurzaamheid en de kwaliteit van het groen. Daarbij is er ook een noodzaak van de inzet van groen door de klimaatverandering. Groen is een perfecte middel tegen wateroverlast en hogere temperaturen in de stad. De toepassing van groen zorgt er daarbij ook voor dat de grote hoeveelheden CO2 en fijnstof worden verminderd.

“Braat – Makers van Groenbeleving” zet zich graag in voor een kwalitatief hoogwaardige groene leefomgeving. Nederland elke dag een stukje groener maken, daar streven wij naar. Denk hierbij niet alleen aan de tuin maar ook aan de openbare ruimte. Volgens ons is groen van onschatbare waarde voor mens en dier.
- Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning
- Groen is goed voor je gezondheid;
- Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu.
- Het is zelfs te eten. En niet alleen door ons maar ook voor: vogels, vlinders en egels.

“NL GREENLABEL” is hierin onze partner en geeft een leidraad, zodat ten alle tijden op een zo duurzame mogelijke manier gehandeld wordt. Het gaat hierbij niet alleen om de materialen, maar ook om de manier waarop een project tot stand komt. Alle betrokken partijen moeten betrokken worden en zich betrokken voelen, zodat alle neuzen vanaf begin tot eind dezelfde kant op staan.