• Over ons
Een vraag?
Braat groenbeleving
0162-748 190

Over ons

Heel goed idee om elkaar even voor te stellen. Ik ben Sander Braat van BRAAT - Makers van groenbeleving.


Sander: '' Ik ben begonnen toen ik op mijn zestiende een bijbaan had bij een hovenier. Al snel werd ik zelf gevraagd om klusjes te komen doen. Om deze reden gaf mijn vader aan mij een fietskar. Volgeladen met snoeimaterialen en tuingereedschap reed ik ermee langs de klanten. Naarmate de tijd vorderde belden steeds meer mensen voor een klus. De fietskar werd dus ingeruild voor pick-up ''.

Vanaf dat moment is het snel gegaan. De naam werd veranderd van Hoveniersbedrijf Sander Braat naar BRAAT - Makers van groenbeleving.

Sander: '' Deze naam hebben wij niet voor niets gekozen. Groen maakt gelukkig, dat is wetenschappelijk bewezen. Natuurlijk kunnen we een tuin als een 'helikopterplatform' aanleggen, maar de combinatie met bloemen, bomen of planten stemt vrolijk. Een onderhoudsvriendelijke tuin wil niet zeggen dat deze helemaal bestraat moet zijn. Dat is een groot misverstand''.

Sommige mensen regelen de aanleg van hun tuin zelf. Er komt iemand voor de bestrating, iemand voor de riolering en weer andere bedrijven voor de beplanting, de overkapping of het zwembad. Voor je het weet ben je de hele dag als politieagent aan het bellen om alles in goede banen te leiden.

Nu zijn we werkzaam met een enthousiast team van erkende hoveniers met liefde voor het vak en elk hun eigen specialisme.

Sander Braat - Makers van groenbeleving.