• Tuinonderhoud
Een vraag?
Braat groenbeleving
0162-748 190

Tuinonderhoud

Heeft u een grote of kleine tuin en heeft u geen tijd voor onderhoud? Dan kunt u BRAAT - makers van groenbeleving hiervoor inschakelen. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Wij zullen de tuin weer in topconditie brengen, waardoor er weer optimaal genoten kan worden van een groene tuin. Voor het grasmaaien, onkruid wieden etc. bent u bij Braat aan het juiste adres! Wij zijn ook gespecialiseerd in boomverzorging, een voorbeeld hiervan ziet u staan op de pagina projecten.         

In de herfst en winter moet uw tuin natuurlijk wel klaar zijn voor deze seizoenen. Met Braat is het zeker dat het onderhoud goed gebeurd! Ook voor een voorjaarsbeurt of zomerbeurt zijn wij de juiste hovenier. Wij zorgen ervoor dat u met een tevreden en natuurlijk groen gevoel van de tuin kunt genieten! Ook voor producten in het tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Zo biedt een robotmaaier de uitkomst voor het onderhouden van het gazon.

Als u meer wilt weten over tuinonderhoud of de producten m.b.t. tuinonderhoud kunt u contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken op het gebied van tuinonderhoud. Op deze manier kunt u genieten terwijl de tuin onder handen wordt genomen.