• Blog
Een vraag?
Braat groenbeleving
0162-748 190

Wij stonden op TuinIdee 2016!

Gepost op 03-03-2016

Het was u wellicht niet ontgaan: voor het eerst dit jaar stond Braat – Makers van groenbeleving op een nationale tuinbeurs. En niet zo maar een; TuinIdee 2016. ‘Het heeft ons positief verrast’, zei Wouter Braat na afloop.

Samen met SunExpress deelde Braat – Makers van groenbeleving een plekje op de beurs. ‘SunExpress zorgde voor de overkappingen en wij verzorgde de tuin. Wij kregen heel veel leuke reacties hierop. In de tuin waren veel verschillende elementen aanwezig die wij zelf ook aanbieden’, volgens Sander Braat. Zo stond er in de showtuin een aantal berken, een reeks QuickHedge-heggen en verschillende soorten planten. ‘Vooral de Euphorbia ‘red wing’ was populair’ volgens Sander.

Vier dagen lang zijn de bezoekers verwelkomd op de stand van Braat – Makers van groenbeleving. In het weekend was de beurs het drukst. Toen kwamen er vooral veel mensen op hun vrije dag. ‘Daarnaast kwamen veel mensen langs die wij kennen of waar we eens de tuin hebben aangelegd. Dat vinden wij altijd leuk!’.

Voor Braat – Makers van groenbeleving was het de eerste keer op TuinIdee 2016. De reacties van de bezoekers waren lovend. Daarnaast zorgde de tuinbeurs voor meer bekendheid in de omgeving.

Daarom wil Braat iedereen bedanken voor de mooie reacties en degene die geholpen hebben om dit mogelijk te maken!