• Blog
Een vraag?
Braat groenbeleving
0162-748 190

3D-ontwerp van uw nieuwe tuin!

Gepost op 12-02-2016

Kan een tuin al af zijn voordat de eerste schop in de grond is gezet? Dat is zeker mogelijk! Aan de hand van ons 3D-programma is het mogelijk om uw nieuwe tuin alvast te bekijken.

3D-ontwerpen

Een 3D-ontwerp laat de tuin in 3 dimensionaal beeld zien. In dit programma wordt, samen met u, de groenbeleving gecreëerd die wij nastreven. Uw tuin wordt op deze manier werkelijkheid. Zo ziet u hoe uw tuin eruit komt te zien: de beplanting, bestrating of overkappingen zijn al ontworpen.

Het verschil met een ‘gewoon’ ontwerp is dat via 3D direct duidelijk is hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. In plaats van het ontwerp van boven af te zien, krijgt u nu een groenbeleving. U kunt via een 3D daadwerkelijk door uw droomtuin lopen!

De ideale tuin: ook over drie jaar nog steeds

Aan de hand van het 3D-ontwerp kan dus de tuin van tevoren bekeken worden. Hortensia’s, keramische tegels en de zwemvijver komen hiermee allemaal voorbij. Maar is dit over drie jaar nog wel zo?

Deze vraag is ook met het ontwerp te beantwoorden. U kunt, naast het huidige ontwerp, ook een beeld krijgen van uw tuin over een aantal jaar verder. Hoe zien de bomen erover een aantal jaar uit? Hoe hoog is de heg over twee jaar? Met onze 3D-beleving is dit makkelijk te zien.

Van 3D-ontwerp naar 3D-video

Het ontwerp dat wij samen met u maken wordt omgezet in een 3D-video. Zo lijkt het net alsof u er daadwerkelijk doorheen loopt. Hieronder ziet u hoe dit eruit ziet.

 

 

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ook benieuwd naar uw nieuwe tuin? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek en hoor wat wij voor u kunnen betekenen!

Tijdens een eerste gesprek worden de opties besproken. Een 3D-ontwerp kan later in het stadium gemaakt worden.